Personvern

Denne personvernerklæringen gjør rede for Foreningen FRED OG RETTFERDIGHET — FOR sin håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer i foreningen og andre vi jobber med.

Behandlingsansvarlig for personopplysninger i FRED OG RETTFERDIGHET — FOR er styret. Henvendelser for innsyn i, retting av eller sletting av personopplysninger kan rettes til styreleder Marielle Leraand: fredogrettferdighet@gmail.com

Medlemmer i foreningen

Fra medlemmer i FRED OG RETTFERDIGHET — FOR lagrer vi navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato, personnummer og e-postadresse. Kontaktinformasjonen brukes til å sende ut relevant informasjon til medlemmene våre, slik at de skal kunne oppfylle forpliktelser og utnytte fordelene ved medlemskapet i foreningen.

E-post

Du kan gjerne sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar sensitive personopplysninger på e-post fra deg, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Facebook og Instagram

FRED OG RETTFERDIGHET — FOR har en bedriftsprofil på Instagram og en Facebook-side. Nettstedet vårt bruker pixler fra Google og Facebook for blant annet å kunne lese statistikk. Facebook og Instagram samler inn data om alle sine brukere for å kunne levere sine tjenester. Dataene samles inn fra brukernes enheter, blant annet inn via informasjonskapsler/cookies som lagres på brukernes datamaskin. Data fra informasjonskapslene lagres av Facebook i to år. Facebook og Instagrams fullstendige retningslinjer for data kan leses her: https://www.facebook.com/policy.php

Om Facebook-brukere som liker, følger eller interagerer med FRED OG RETTFERDIGHET — FOR sin Facebook-side eller Instagram-konto vil vi via Facebooks innsiktsverktøy få tilgang til anonymiserte data for eksempel om alder, kjønn, bosted, interesser etc. FRED OG RETTFERDIGHET — FOR bruker den aggregerte statistikken om våre brukere til å forbedre innholdet på Facebook-siden og i annonsering på Facebook og Instagram, slik at innholdet skal bli mer relevant for målgruppen vår. Dataene vi får innsyn i, innholder ikke informasjon som identifiserer enkeltpersoner, men er av typen «Kvinner og menn i alderen 25–34 år, som bor i Oslo og er interessert i fredsarbeid».

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge antall besøkende og deres bruk av nettsiden. Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal virke best mulig for deg som bruker. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Bruk av informasjonskapsler medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, men dersom du ønsker kan du når som helst endre innstillingene i nettleseren slik at du ikke samtykker til lagring av informasjonskapsler.